Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، پیش از ظهر امروز (یکشنبه ۱۳ مهر) محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه هفتمین نشست از سلسله نشست‌های گفت‌وگوی هفته که با هدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌ و پرورش و دستگاه‌های مختلف کشور و با موضوع گفت‌وگو بر محور تحول با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور و اعضای شورای معاونان و روسای ۷۶۰ منطقه در کشور برگزار شد، با قدردانی از معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و حمایت تاثیرگذار و گسترده وی در تقویت بنیان‌های علمی در آموزش و پرورش، اظهار کرد: این باور که آینده کشور و شکل گیری ظرفیت‌های علمی ازدوره مدرسه آغاز می‌شود، اجتناب ناپذیر است و بر اساس این باور است که با پرورش دانش آموزانی پرسشگر، پژوهشگر، خلاق و نوآور سنگ بنای شکل‌گیری آینده متفاوتی را برای کشور رقم خواهیم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه بازده اجتماعی مدارس بیشتر از مراکز آموزش عالی است، گفت: برای دستیابی به همه اهداف بلندی که پیش رو داریم،  لازم است بر روی مدارس تمرکز کنیم. خوشبختانه علاوه بر همکاری‌های گسترده‌ای که بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی رئیس جمهور برقرار است، شناسایی نقطه اصلی تمرکز، اولویت و معماری درست همکاری‌ها دستاورد بسیار بزرگتری است.

وی در ادامه اضافه کرد: در این زمینه تفاهمات خوبی بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برای شناسایی، هدایت و حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر، پژوهش‌سراها و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای شده است و برای اجرای طرح شهاب وتقویت المپیادها و شکل‌گیری جدید سازمان پرورش استعدادهای درخشان نیز زمینه‌های مشترک همکاری‌ها بین آموزش و پرورش و معاونت علمی ریاست جمهوری جریان دارد و آینده امید بخشی را می‌توانیم از این همکاری‌ها رقم بزنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که با توجه به تعطیلی یک هفته‌ای مدارس تهران در شیوع بیماری کرونا  (کووید-۱۹) آیا به عنوان یکی از اعضای ستاد ملی کرونا به شهرهای دیگر کشور هم پیشنهاد تعطیلی مدارس را در شرایط مشابه می‌دهید، گفت: در آموزش و پرورش امکان‌های مختلف آموزش حضوری و غیرحضوری را برای دانش آموزان فراهم کرده‌ایم. اما مرجع تشخیص حضور دانش آموزان در مدرسه بر عهده کارشناسان بهداشت است و ما طبق دستور و نظر آنها عمل خواهیم کرد و این مساله برای ما چندان تفاوتی ندارد چرا که ما برای هر دو نوع آموزش آمادگی لازم را داریم.

وی ادامه داد: حتی در شرایطی هم که طبق نظر خانواده برای حضور یا عدم حضور دانش آموزان در مدارس عمل می‌کنیم، سخت گیری زیادی نداشته‌ایم. مراکز بهداشتی بطور دائم شاخص‌های بهداشتی را در مدارس می‌کنند و به ستاد کرونا گزارش می‌دهند و در آنجا تصمیم‌گیری خواهد شد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید گفت: تاکنون گزارشی از این قضیه که بازگشایی مدارس طبق شرایطی که بازگشایی کرده‌ایم، تاثیر تعیین کننده‌ای در شیوع کرونا داشته باشد، نداریم اما مرجع اصلی تشخیص بازگشایی یا تعطیلی مدارس، متخصصان سلامت کشور هستند.

حاجی میرزایی گفت: مجموعه وزارت بهداشت میزان رعایت پروتکل‌ها در مدارس را بطور هفتگی در ستاد ملی کرونا گزارش می‌دهد و گزارش‌هایی که در آموزش و پرورش و از طریق استان‌ها هم به ما رسیده عمدتا گزارشات امیدبخشی است.

وی افزود: برای تامین سرانه بهداشتی در مدارس در طی ماه‌های گذشته از زمان شروع سال تحصیلی تاکنون بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان سرانه آموزشی در اختیار مدارس قرار گرفته تا بتوانند امکانات لازم برای تامین سلامت کامل دانش آموزان را فراهم کنند.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص اجبار برخی مدارس به حضور دانش آموزان تاکید کرد: در زمانی که ستاد ملی کرونا اعلام تعطیلی می‌کند هیچ مرکز آموزشی تحت هیچ شرایطی حق ندارد دانش آموزان را مجبور به حضور در مدارس کند و قطعا اگر گزارشی مبنی بر فعالیت مراکز آموزشی در این زمان به دست ما برسد تخلف محسوب می‌شود. ولی در این زمان هم فعالیت‌های آموزشی در فضای مجازی متوقف نخواهد شد و ادامه دارد.

حاجی میرزایی گفت: گزارش‌های ما تا کنون نشان دهنده برگزاری تعداد۵۰۰ هزار کلاس درس زنده به طور روزانه در شبکه آموزشی شاد بوده و خوشبختانه ترافیک استفاده از شاد ترافیک برخی از پیام رسان‌های خارجی را تحت تاثیر قرار داده و رکورد آنها را زده است و تلاش می‌کنیم تا اندک مشکلات این نرم افزار برطرف شود.

حاجی میرزایی گفت: در شرایط کرونا هیچ وقت از تعطیلی کلی مدارس صحبت نکرده‌ایم و از حضور و عدم حضور دانش آموزان در مدارس صحبت می‌کنیم، اگر ستاد ملی کرونا اعلام کند که حضور دانش آموزان لازم نیست، معلمانی که خدمات آموزشی را ارئه می‌کنند هم می‌توانند از طریق مدرسه و هم از طریق منزل خدمات آموزشی را ارائه دهند ولی در هر صورت مدرسه باز است.

وی در پایان گفت: مدارس مانند باقی ارگان‌ها و مراکز خدماتی کشور هستند و تنها در شرایطی که مراکز خدماتی به دستور ستاد ملی کرونا بسته شود مدارس هم تعطیل اعلام می‌شوند و در غیراینصورت باید فعالیت کنند. مدارس کانون ارتباط ستاد و معلمان و خانواده‌هاست و باید فعالیت داشته باشند ولی حضور دانش آموزان در مدارس طبق نظر ستاد ملی کرونا و ترجیح خانواده بر استفاده از آموزش حضوری یا غیر حضوری است.

کد خبر 554612 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز حضور دانش آموزان آموزش و پرورش ستاد ملی کرونا حاجی میرزایی وزارت آموزش رئیس جمهور همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان